perjantai 15. huhtikuuta 2011

Tomaattia+basilikaa+kvinoaa=luksussalaatti


Alkavan viikonlopun kunniaksi halusin tehdä jotain helppoa mutta kuitenkin arjen ruuista poikkeavaa.. Päädyin tällaiseen salaattiin ja tämän kokoaminen lähti basilikapuskan pohjalta. Basilika tuoksui kaupassa niin hyvältä, ettei sitä voinut olla ostamatta. Jopa kassatätikin halusi tuoksutella sitä lukiessaan viivakoodia.

TOMAATTI-BASILIKA-KVINOASALAATTI

1 dl kvinoaa
2 dl vettä
1 sipuli
1 pkt luomukikherneitä
fetajuustoa
aurinkokuivattuja tomaatteja
kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa
muutama rkl vihreää pestoa

Keitin kvinoan ohjeen mukaan, lisäsin keitinveteen myös sipulikuutiot. Kypsän kvinoaseoksen hieman jäähdyttyä lisäsin muut ainekset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti