maanantai 18. huhtikuuta 2011

Blogitapaaminen

Jälleen kerran nähtiin tapaamisen merkeissä paikallisten bloggaajien kesken. Ja jälleen kerran oli niin mukavaa höpistä ja päivitellä kuulumiset. Samalla juotiin kahvit/teet ja herkuteltiin toistemme tuomilla herkuilla. Mikäs sen parempaa tapaa viettää sunnuntai-iltapäivää?

Paikalla meitä oli itseni lisäksi näiden blogien pitäjät:
- Helmeilevää
- Katiskattaren keittiö
- Vaahteran luomukset
- Vallan makeeta

Tässä makeat herkut:


Ylärivissä Helmeilevän kaunis mutakakku ja Vaahteran makoisat vaahtokarkki-browniesit. Alarivissä Vallan makean tekemä ambrosia-kakku, joka on myöskin hyvin kauniisti koristeltu. Oikealla puolella itseni väsäämät turkinpippuri- ja tutti fruttivaahtokarkit.

Suolaiset tarjottavat:


Vasemmalla Katiskattaren muhkea pizzakka, kiva uusi tuttavuus ainakin itselleni. Oikealla puolella karjalanpiirakat sekä munavoi, joiden teosta kerroin enemmän täällä.

Kiva oli nähdä kaikkia ja harmillista, että tapaamisen lyhyestä varoitusajasta johtuen porukka pieneni huomattavasti. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi sitten sinne suunnitellulle kesän piknikille!

3 kommenttia:

 1. Voi kun teillä oli siellä niin ihania tarjottavia! :) Harmittaa kun en paikalle päässyt! :( Mutta piknikille sitten mahdollisimman moni mukaan! :D
  Eikö Merja ollutkaan paikalla? :o

  VastaaPoista
 2. Samaa ihastelin mäkin, pöytä notkui herkuista pienestä osallistujamäärästä huolimatta :)
  Merja laittoi eilen viestiä ja kertoi sitkeän flunssan vaivaavan eikä näin ollen päässytkään paikalle. Mutta kesällä sitten piknikille :)

  VastaaPoista
 3. Harmi kyllä, että aikataulu karsi osallistujia :/ Mutta ensi kertaa odotellessa... Teitä kaikkia on aina niin kiva tavata :)

  VastaaPoista