lauantai 12. toukokuuta 2012
Hävikistä herkuksi: Mokkapala-mousse
Niinhän siinä sitten kävi, että jäljelle jääneestä mokkapalojen kuorrutteesta sain tehdä seuraavana päivänä jälkkärin.
Homma onnistui niinkin yksinkertaisesti, että vaahdotin 2,5 dl vispikermaa ja kuorrutteen erillisissä kulhoissa kuohkeaksi ja sitten yhdistin vaahdot. Lisämakeutusta en vispikermavaahtoon laittanut yhtään, ja hyvä niin, sillä moussesta tuli siltikin hurjan makeaa. Miten sitä kuorrutteen överimakeutta ei sillä tavalla huomaa siinä piirakan päällä..
Koristeluosiota hoiti kesän ensimmäiset tuoreet mansikat ja ripaus minttu-crushia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Koskaan ei ole jäänyt mokkisten kuorrutetta yli, mutta jos niin kävisi,niin tässäpä mainio idea! Tiedä vaikka tekisin ensi kerralla vähän liikaa:)
VastaaPoistaSillai ihan vahingossa vähän liikaa :)
VastaaPoistaKokeilun arvoinen juttu tämä on ehdottomasti, mutta edelleenkin hämmästelen miten kamalan äkkimakeaa se osaa ollakaan. Äsken juuri kävin muutaman lusikallisen maistamassa sitä ja aivan yhtä makeaa oli kuin eilen. Heh, ihan kuin se yön yli olisi pystynyt jotenkin muuttumaan ;)
Oi nam!
VastaaPoistaMäkin just mietin, että ei kyllä koskaan jää kuorrutetta mokkapaloista.. mutta voishan tätä kokeilla muutenkin :-) Että tekis sitä kuorrutetta ihan vaan tätä varten kun näyttää niin hyvältä :-)