perjantai 4. toukokuuta 2012
Possuu, papui ja palloi
POSSUCURRY PAVUILLA
400 g possun fileesuikaleita
1 tlk valkopapuja tomaattikastikkeessa
1 tlk kokonaisia tomaatteja
1 tlk kidneypapuja
1 kukkakaali
2 punaista chilipaprikaa
currymaustetta
soijakastiketta
sitruunamehua
sipulijauhetta
valkosipulijauhetta
mustapippuria
Aloita possusuikaleiden kypsennys pannulla. Lisää myöhemmin joukkoon papu- ja tomaattitölkkien sisällöt. Anna kiehua kunnes possusuikaleet ovat kunnolla kypsyneet. Lisää lopuksi pienitty kukkakaali, chilipaprikasilppu ja mausteet. Kypsytä vielä sen verran, että kukkakaalit hieman pehmenevät ja maut tasaantuvat.
"Possu ja pavut löytyivät ruoasta, pallot uudesta pöytäliinasta"
Tunnisteet:
Liha
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti