lauantai 17. heinäkuuta 2010

Vaahtokarkkeja

Aika huikeeta - kotona voi tehdä ihan itse vaahtiksia! Ja melko onnistuneita, ulkonäkö tietysti paljastaa kotikutoisuuden, mutta maku ihan sama kuin mitä kaupasta ostetuissa. Miltei jopa parempi :)

Inspiraation ja ohjeen sain Siskot kokkaa -blogista.

Pikku leijona väijyi taka-alalla samalla kun yritin saada tekovaiheesta kuvaa jossain järkevässä paikassa.. Keittiön pöytäpinnat olivat kortilla vaahtokarkki-shown jäljiltä ;)Ulkonäköä voisi seuraavalla kerralla yrittää parantaa esimerkiksi pursottamalla vaahtokarkkiseoksesta tyllalla tasaista pötköä. Näin on tehnyt Kermaruusu blogissaan.

3 kommenttia:

  1. Oh, ihania! Täytyy ehdottomasti kokeilla joskus itsekin. Kauanhan noi säilyy? Tosi se tuskin on ongelma sinänsä, menevät varmaan parin tunnin sisään :)

    VastaaPoista
  2. Olikohan näin että jossain blogissa arveltiin näiden säilyvän viikon verran..? Sama lisäys siinäkin oli että tuskin mikään ongelma näitä on säilytellä, päinvastoin ;) Mielenkiinnolla seuraan miten omat vaahtikset pärjäilee näin helteellä, epätoivoisesti yritin jemmata ne viileimpään ja pimeimpään paikkaan meidän suht lämpöisessä kämpässä..

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa.. vaahtokarkit on kyllä niin hyviä! Ehkäpä joudun kokeilemaan joskus..

    VastaaPoista