tiistai 20. heinäkuuta 2010

Piknikkiä ja lihapulla-paprikavartaita..

Kaunis sää suosi meitä ruoka/leivontabloggaajia eilen, kun tavattiin piknikin äärellä Lounaispuistossa Jyväskylässä. Paikalla olivat kivat tyypit näiden blogien takaa: Henskiksen hekumalliset herkut, Katiskattaren keittiö, Makuturisti, Mint Chocolate ja Vallan makeeta itseni lisäksi siis.

Monenmoista herkkua oli tarjolla, niin suolaista kuin makeaakin purtavaa. Tyhjin käsin ei tälläkään kertaa kenenkään tarvinnut kotiin lähteä, sillä porukan kesken arvottiin pieniä paketteja. Tuotepaketit piknikille toi Makuturisti, joka oli ne saanut Bake and partylta, Dansukkerilta, Heirolilta ja Kakkusankareilta.

Tässä kuvia piknikin herkkutarjonnasta ja arpajaispalkinnosta:Itse toin mukanani suolaista syötävää, lihapulla-paprikavartaita. Lihapullaresepti on peräisin Pirkalta ja paprikat ovat yksinkertaisuudessaan vaan grillattu kera öljyn ja mausteiden. Tosin suurin osa etukäteen grillatuista paprikoista päätyi Pikku leijonan isännän suuhun, oli ilmeisesti ymmärtänyt väärin niiden käyttötarkoituksen. Varsinainen kommunikaation riemuvoitto, hyvin yleistä meidän perheessä ;) Onneksi vahinko ei ollut suuri, grillatut versiot korvasin tuoreella paprikalla ja paprikatäytteisillä oliiveilla.Lihapullavartaat
400 g naudan jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
1 1/2 dl vettä
1 kananmuna
1 iso sipuli
1/2 dl sinappia
2 tl pizzamaustetta
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
n. 20 kpl mustia oliiveja

PS. Enemmän/parempia kuvia piknikistä voi käydä kurkkaamasta täältä ja täältä.

3 kommenttia:

  1. Vaikka paprikat menikin "parempiin" suihin voin vakuuttaa, että hyviä olivat. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä näitä mullekin riitti ja tosiaan hyviä olivat :)

    VastaaPoista