sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Sitä mitä kaapeista löytyy -grillausta

Helteinen sää jatkuu ja sitä myöden ulkotiloissa ruuanlaitto. Tämän päiväinen grillailu sai alkunsa siitä tosiasiasta, että kumpikaan ei jaksa lähteä kauppaan, katsotaan löytyisikö kaapista jotain grillattavaa. Ja löytyihän sitä, oikein mainio brunssi saatiin aikaiseksi :)

Ensimmäisenä käteen tarttui kaikki ne ihanat tomaatit ja yksinkertainen salaatti oli valmis.Toisekseen edellisenä päivänä ostettuja potturieskoja oli vielä jäljellä. Niistä kehkeytyi oiva pohja pesto-tomaatti-mozzarella -leiville. Ruokaisampaa osastoa edusti hienosti grillipyttis, eli keitettyjä uusia pottuja, grillimakkaraa (Wilhelmin chili-paprika) ja sipulia (+mausteet) foliovuuassa kypsennettynä. Taisipa pyttiksen joukkoon osua yksi kananmunakin kypsymään.

Ruokapuoli valmisteltuna grilliin:Sen verran varjoisaa oli terassilla tuohon aikaan kun pöperöt olivat valmiina, että katettiin pöytä ulkosalle. Iltapäivällä auringon kääntyessä tiettyyn suuntaan ei ole puhettakaan että terassilla viittisi olla saati syödä.Tässä vielä lähikuva annoksesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti