torstai 8. heinäkuuta 2010

Kuhaa grillissä

Mikä kesä! Näillä helteillä meillä on sisäuunin käyttö "kielletty", sisätiloissa tarkenee erinomaisesti ilman keittiössä kokkailujakin ;) Grilli on siis ollut kovassa käytössä viime aikoina. Tänään saatiin oikeata herkkuruokaa, kuhaa eri tavoin maustettuna. Vielä paremman makuiseksi kalan teki se tosiasia, että vonkale oli "suuren kalamiehen", Pikku Leijonan Isännän kalastama. Näitä lisää, erittäin tervetullut saaliis :)

kuhafileet tirisee grillissä:Toinen file maustettiin pestolla ja toiseen on rouhaistu suolaa ja pippuria. En osaa päättää kumpi oli parempaa, ehkä suola&pippuri -kuha.

Tässä päivän annos, kuhaa kera pottujen, porkkanoiden, kirsikkatomaattien ja kermaviilikastikkeen.

2 kommenttia:

  1. En tiedä koskaan syöneeni kuhaa :/ haluaisin kyllä, mutta kun ei tuo isäntä oikein ole sellainen kuhankalastusmies :) joskus täytyis kyllä kokeilla tuota kalan grillausta. Olis ihanaa kun kaikki se kalankäry ei oliskaan sitten syönnin jälkeen siellä sisällä.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen maistamaan, on hyvää :) Itsekin kun nyt rupesin miettimään mitä kaloja sitä on tullut syötyä, niin nolon vähän kaikkea erilaisia :( Lohta, kuhaa tai pakastealtaan seitifileitä.. Täytyy laajentaa repertuaaria ihan selvästi!

    Niin, ja fisut vaan grilliin, onnistuu ja tulee makoisaa :)

    VastaaPoista