perjantai 2. maaliskuuta 2012

Haaste vastaanotettu!


Kiitos Luka, on ilo ja kunnia vastaanottaa antamasi haaste. Tämän kiertävän haasteen ideanahan on listata viisi blogia, joilla on vähemmän kuin 200 lukijaa. Mielestäni tämä on kiva tapa löytää uusia mielenkiintoisia sivustoja tutkailtavaksi. Samalla heitän pallon eteenpäin listauksen bloggaajille, ja he halutessaan jatkavat haastetta omilla listauksillaan.

Yksi (ei ainut tosin) valintakriteeri minulla taisi olla bloggaajan asuinpaikkakunta. Vedin kotiinpäin, sillä ainakin pari blogia on täältä Keski-Suomesta ja yksi blogi synnyinkunnastani Savon suunnalta. Jatkoin myös samaa linjaa kuin Luka tuon Top100 ruokablogit sivujen suhteen, sillä äkkivilkaisulla en listan blogeja sieltä löytänyt.

Blogit, joille annan haasteen eteenpäin:
- KipAKKA kokkaa
- Köksän köksä
- MaiFuud etc.
- Mambon keittiössä ja
- Mint Chocolate.Vaikken mikään varsinainen askartelijataituri olekaan, aina täytyy jokin pieni "projekti" olla työn alla. Intoa löytyy puuhasteluun, vaikka näpertelyjen onnistuminen vaihtelee suuresti. Tämän hetkiset tuunailut liittyvät vahvasti mausteisiin ja niiden säilytykseen.

2 kommenttia:

  1. Morjens Pikku Leijonan Emäntä! Sori mä oon ihan täysin unohtanu tuon sun haasteen! Niin, ja kiitti että blogini on päässyt sun haasteen listalle! Mä taidan jättää haasteen kuiteski väliin, kun en tiedä/keksi siihen blogeja

    VastaaPoista