sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Juusto-pähkinäsalaatti



Makumuistelo kesään: nam-nam-narskujuustoa yhdistettynä suolaisten pähkinöiden ja kepeiden salaattiainesten kanssa. Maistuihan se talven ja varsinkin joulua edeltävän ajan astetta raskaampien ruokien välissä. Täytyy varmaan joulunakin varata kivoja salaattitarpeita jääkaappiin, auttaa nääs pahimman ähkyn välttämisessä ;)

Tässä juusto-pähkinäsalaatissa oli siis savoijinkaalia, leipäjuustoa, pistaasipähkinöitä, kurkkua ja vihreitä viinirypäleitä. Tuo savoijinkaali kävi hyvin salaatin asemesta, tykkään kovasti sen mausta.



Ja entäs kastike? No sitä ei ollut. Seuraava "ruokaoperaatio" voisikin olla hyvän ja helpon öljypohjaisen salaattikastikkeen opettelu. Jotenkin olen tottunut vuosien mittaan elämään ilman kastikkeita ja syönyt salaattini ihan pelkiltään. Luultavasti makuelämys olisi jotain aivan toista hyvän kastikkeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti