tiistai 9. marraskuuta 2010

Parmesaania ja juuriselleriä

Vinkin oivasta makuyhdistelmästä sain KSML:n nettisivujen reseptiosiosta. Vähän eritavoin ja palsternakkaa mukaan lisäten valmistui pyhäinpäivän kala-aterialle lisuke.



Juuriselleriä ja palsternakkaa parmesaanin kera:

- juuriselleriä
- palsternakkaa
- tuoretta timjamia
- mustapippuria
- öljyä
- parmesaania raastettuna

Kuutioi selleri ja palsternakka pieniksi kuutioiksi ja laita ne öljyttyyn uunivuokaan. Mausta mustapippurilla ja pilkotulla timjamilla. Paista 200 asteessa kunnes juurekset ovat kypsiä. Raasta parmesaanijuustoa päälle juuri ennen tarjoilua.



Toisena lisukkeena oli jo usein aiemminkin kokattu punajuuri-aurajuustovuoka. Niin mun lemppari, en ole vielä kyllästynyt siihen ja toivottavasti en ihan hetkeen kyllästykään. Superhyvää!



Näin marraskuun loskakelien ja synkkyyden keskellä oli aivan pakko napata kuva näistä ihanan värisistä sitruunoista. Voi kunpa sataisi jo pysyvä lumi maahan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti