lauantai 23. lokakuuta 2010

Nopea perunasalaatti ja makkaraa pannulla


Perunasalaatti hoituu nopeasti, kunhan vaan on tehnyt etukäteisvalmistelut eli höyrytellyt/keittänyt ja jäähdyttänyt potut. Nimittäin kuutioitujen perunoiden seassa on vain rasia Apetit Snack aurinkokuivattuja tomaatteja sekä oliiveja.


Pottusalaatin kylkeen paistoin makkaraa paprikoilla ja purjosipulilla. Maustoin suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla. Makkarana sininen lenkki :) Sellainen ilmaantuu meidän jääkaappiin ehkä kerran vuodessa. Eipä sitä useammin tulisi syötyäkään, jotenkin sitä halajaa nykyään lihaisampia versioita mitä makkaroihin tulee ;) Tämän takia en myöskään laita tätä postausta liha -tunnisteen alle..

2 kommenttia:

  1. Aika äijäruokaa ;) Mutta varmaan tosi hyvääkin :) Oon vähän samaa mieltä tuosta Hkn sinistestä, että ei sitä ihan kamalan usein viitsi syödä. On tositosi jauhoinen ja suolainenkin minun makuuni, vaikka suolasta tykkäänkin.

    VastaaPoista
  2. Aika kevyt kuitenkin mun mielestä. Lenkkikin oli Kevyt Sininen, eikä se alkuperäinen.

    VastaaPoista