tiistai 24. toukokuuta 2011

Tulinen kana-kukkakaalicurry


Ensin tarkoitus oli tehdä tuttua kukkakaalicouscousia mutta aloittaessani ruuanlaittoa mieleni muuttuikin. Laitoin kukkakaalisilpun kiehumaan kattilaan pannun sijaan ja silppusin joukkoon muitakin aineksia. Jauhelihan kypsensin sitten siinä pannussa normaaliin tapaan. Loppuvaiheessa yhdistin nämä seokset. Säästyi samalla aikaakin kun työvaiheet limitti keskenään.

Ja kas, tulipa muuten aika kivanoloinen sapuska.

KANA-KUKKAKAALICURRY

400 g broilerin jauhelihaa
n. 600 g kukkakaalia
1 luomukanaliemikuutio
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 lehtisellerin vartta
2 pientä chilipaprikaa
n. 1/2 kesäkurpitsa
soijakastiketta
currymaustetta

Silppua kukkakaali pieneksi rouheeksi. Paloittele sellerinvarret ja chilipaprikat. Yhdistä nämä ainekset ja keitä pienessä määrässä vettä. Mausta keitinvesi liemikuutiolla.

Paista jauheliha pannulla. Lisää sipulit sekä paloiteltu kesäkurpitsa. Mausta soijakastikkeella ja currylla.

Yhdistä ainekset ja anna hetken aikaa vielä tekeytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti