torstai 5. elokuuta 2010

Kinkku-ananas- ja jauheliha-meetvurstipizzat

Ensimmäistä kertaa pizzaa tarjolla Pikku leijonan blogissa :) Outo juttu, sillä meillä tehdään todella usein pizzaa, se nimittäin kuuluu Pikku leijonan isännän perusruokavalioon ;) Pohjan suhteen meillä mennään hyvin usein (melkein aina) sieltä aidan matalammalta puolelta ja käytetään pakastepohjia. Ne on yllättävän hyviä lättänöitä ja nopeuttaa urakkaa kummasti. Toki, ei pohjan teko mikään vaikea/aikaa vievä homma ole, ilman hiivaakin onnistuu pizzajauhoilla, mutta kun laiskotus iskee niin sitten kaivellaan pakastimen kätköistä valmispohja :)

Tällä kertaa ei ollut niin iso laiskotus kyseessä, testasin nimittäin Sunnuntain Ruispizzamixin. Helppo tehdä meiningillä lisää vain vesi ja sekoita. Maku oli tosi hyvä, voin suositella tuotetta ja luultavasti semmoinen tulee ostettua kuivakaappiin odottelemaan tulevia laiskoja pizzapäiviä..Täytteenä oli toisessa kinkkua ja ananasta ja toisessa jauhelihaa (maustettuna salsakastikkeella), sipulia, meetvurstia ja tomaattia. Ja kummassakin tietysti hurjan paljon emmentaljuustoraastetta.

2 kommenttia:

  1. Mmm.. pizzaa. On muuten todella hyvää kun itse tekee. Helppoa ja maukasta. Koskaan tykännyt pizzerioiden tekeleistä kun itse osaa paremmin. :)

    VastaaPoista
  2. Meillä lapsena joku tuttu oli kai jossain leipomossa töissä, ja toi sieltä sitten meillekin pakastepizzapohjia. Eli pizzat tehtiin aina valmispohjiin.. Nyt en ole varmaan viiteentoistavuoteen maistanutkaan...

    voisi kyllä kokeilla, olisihan se kätevä olla pakastimessa pohja valmiina, hätävarana. Eivät kai ne edes kovin kalliita ole.

    Melkoisen mehevän näköisiä nuo pizzat.

    VastaaPoista