sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Tomaatti-basilikasalsa


TOMAATTI-BASILIKASALSA

1 prk säilykekirsikkatomaatteja
1 chilipaprika
1 punasipuli
tuoretta basilikaa
mustapippuria
sitruunamehua

Nouki kirsikkatomaatit tölkistä. Välihuomautus: tomaateista jää kastiketta tosi paljon jäljelle, sillekin kannattaa kehitellä jokin jatkokäyttö. Muussaa ne huolimattomasti ja lisää paprika, sipuli ja basilika silputtuna. Mausta ja anna tekeytyä kylmässä.

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla - sain taas paljon inspistä alkaa leipomaan, vaikken mikään huippuleipuri ookaan.. :) Monta reseptiä jo otettu talteen!

    VastaaPoista
  2. Kivalta vaikuttava blogi tämä on, pitää oikein ajan kanssa käydä tutustumassa mutta ensivaikutelma on erittäin kiva. Itse tykkään tehdä ruokaa ja leivonkin aika paljon joten mielenkiinnosta tätä luen..

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteista! Tosi hienoa jos blogin jutut innostavat leipomaan ja kokkailemaan. Mukavaa puuhaa ja hyödyllistäkin vielä :)

    VastaaPoista