maanantai 6. syyskuuta 2010

Tulinen jauhelihapiirakka

Viime aikoina on tullut tehtyä erityisen paljon tulista evästä, joten tämäkin lauantai-illan herkuksi tehty piirakka oli normaalia ärhäkämpää. Kaipasin vähän vaihtelua perusiltapalapiirakoille ja varsinkin muna-maito/kermaviiliseos ei tällä kertaa napannut. Pohjana käytin jo edellisessä piirakassa hyväksi havaittua reseptiä.

Täytteenä on erivärisiä paprikoita ja sipulia kuullotettuna öljytilkassa, paistettua jauheliha-GoGreenin salsa mexicana-seosta, sekä omatekoista salsaa (missä papaija vaihtui nektariiniin). Pinnalla ihan vähän emmental-juustoraastetta. Ihan vähän ;)

En voinut vastustaa kiusausta ottaa vielä "raa'asta" piirakasta kuvaa, oli niin herkullisen värikäs :)



Tässä piirakka paiston jälkeen:



Ja seuraavana päivänä (viimeisestä) palasesta otettu kuva:



Kyl oli hyvvää, ja sopivan tulista minun ei vielä niin tuliseen tottuneille tuntoaisteille.

1 kommentti:

  1. Oi vitsit näyttääpä herkulliselta!!! Ja on tosiaan ihanan värikästä! =P

    VastaaPoista