keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Uusi tuttavuus

Tänään saavuimme Pikku Leijonan kanssa hiihtoloman viettoon vanhempieni luo. Paikallisesta S-Marketista ostoskassiin pujahti eräs uutuustuote: Crunchy by nature.Vehnäraksu luonnonrapea "Crunchy by nature" on Pieksämäkeläisen Alika OY:n valmistama leipänen. Ulkonäoltä ja olemukselta nämä vehnäraksut ovat vähän kuin rieskan ja riisikakun yhdistelmä. Rieskan koko ja paksuus sekä riisikakun keveys. "Rouskut" ovat hiivattomia, säilöntäaineettomia, vähäsuolaisia ja maidottomia. Kaiken hyvän lisäksi ne ovat kepeitä, yhdessä leipäsessä on 19 kcal. Niitä on helppo musertaa pienemmiksi palasiksi ilman murenemista. Kiva uutuus ja tuo mukavaa vaihtelua riisikakuille.

Tässä muutama rousku-leipänen iltapalaksi kera päällystein:

3 kommenttia:

 1. Ostin vehnäraksuja 1 kerran tänään 6kpl pakkauksen ja ihastuin. Minun pitää aina tarkistaa aineet mitä sisältää ja kerrankin kaikki oli sallittujen listassa. Ihanaa,kun saa kerrankin jotain uutta ja uusin haitta on hiiva totesin myyjälle,että nämä ovat hyviä ja söinkin monta peräkkäin,kotona.

  VastaaPoista
 2. Ah, tämä on aivan ihanaa <3 (yritin etsiä ko. valmisteesta netistä tietoja ja päädyin kuvahaun kautta tähän blogiin :D)
  Mie käytän tuota näin: raksulevy, päälle kalkkunaleikkelettä, päälle raksulevy, kalkkunaleikkelettä jne, kunnes on 4 raksulevyä ja kolmen niistä päällä kalkkunaleikkelettä. Ei siis kaipaa edes voita mielestäni, mutta senkin kanssa todella hyvää, säästän vaan kaloreissa näin :D Teen siis iiison kerrosvoileivän tavallaan, sitten veitsellä halkaisen sen neljään osaan ja namnam :)

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla että muillekin on maistunut nämä vähän "erikoisen" makuiset leipäset :) Ja hyvä vinkki toi kerrosleipä, menee kokeiluun ;) Jännä seurata törmääkö tähän tuotteeseen muuallakin päin Suomea tulevaisuudessa.

  VastaaPoista