lauantai 14. heinäkuuta 2012

Porkkana ja salvia ne yhteen soppii


Olen täysin hullaantunut uusiin pikku porkkanoihin. Ihania. Tässä kiva ohje lisukkeelle, johon parhaiten käyvät juurikin uuden sadon porkkanat. Sysäyksen lisukkeen tekoon sain Pippurimyllyltä.

VOI-SALVIAPORKKANAT

uuden sadon porkkanoita
voita paistamiseen
mustapippuria
suolaa
tuoretta salviaa

Huuhdo ja paloittele porkkanat. Keitä vedessä tai höyrytä ne puolikypsiksi. Kuumenna pannulla köntti voita, lisää porkkanapalat ja paista keskilämmöllä niin, että porkkanat ruskistuvat hieman. Lisää mustapippuria ja suolaa ja lopuksi silppua salvianlehtiä maun mukaan joukkoon.

Tarjoile lisukkeena porkkanoiden ollessa vielä lämpöisiä.


Alkukesästä ostin puutarhamyymälästä muutamia yrttejä ruukkuihin kasvamaan, yksi niistä oli salvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti