torstai 16. elokuuta 2012

Neljän piirakan tähden Jyväskylän ruokakarnevaalissa!

"Ettei vaan olisi ainakin mustikkapiirakkaa tarjolla..?"

Keskisuomalaiset herkkusuut huomio!

Tervetuloa tulevana sunnuntaina (19.8) maistelemaan erimakuisia piirakoita Kankaan tehdasalueen ravintolapäivätapahtumaan. Neljä kokkaavaa bloggaajaa kokoaa intonsa ja tarmonsa yhteen. Eli avaamme klo 13 Henskiksen, Katiskattaren ja Makuturistin kanssa ikioman Neljän piirakan tähden -piirakkakioskin. Tarjolla oleviin niin suolaisiin kuin makeisiinkin piirakoihin on hyödynnetty mahdollisimman paljon syksyn tuoretta satoa. Juomana tarjolla on Makuturistin tekemää Louhisaaren juomaa.

Ruokakarnevaalin ja lukuisten pop-up –ravintoloiden lisäksi tapahtumassa on luvassa kirppismyyntiä, joten paikalle kannattaa saapua tyhjin vatsoin herkuttelemaan ja tekemään löytöjä.

Lisätietoa tapahtumasta Jyväskylän Kankaan -kotisivuilta sekä facebook-sivuilta.

Lisätietoa Neljän piirakan tähden -ravintolasta facebook-sivuilta.

5 kommenttia:

 1. Hei, tulenpa teitä katsomaan:) Sain ruokapiirin kautta tietoa tapahtumasta ja olin muutenkin ajatellut tutustua tehdasalueeseen!

  VastaaPoista
 2. Iiiihana kuva! <3 Onko sulla Hait jalassa? :D Mulla on sellaiset violetit kumpparit, jotka on vähän Hai-saappaiden näköiset, muttei kuitenkaan oo aidot. Mut söpöt on kuiteskin! :D

  Sunnuntaina nähdään! ^_^

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva olisi nähdä Campasimpukka! Toivotaan oikein lupsakkaa säätä sunnuntaille, mitä vähemmän sadetta aina parempi :)
  Henskis, joo haitpa hyvinkin. Ne on ollu parin viime vuoden vakiovaruste sadesäällä. Sitä on nykyään vanhempana niin mukavuudenhaluinen että ulkonäkö alkaa olla hieman toissijaista.. Violetit kans nätit, ylipäätään kiva kun muitakin kumppareita tarjolla kuin vaan ne perus-mustat-noksut ;)

  VastaaPoista