torstai 28. heinäkuuta 2011
Varsinais-Suomi: Etikkasilakkarullat uunissa
ETIKKASILAKKARULLAT UUNISSA
400 g silakkafileitä
1 sipuli tai pieni purjo
nippu tilliä
Liemi:
3 dl vettä
1 dl etikkaa
2 dl sokeria
1 tl suolaa
1 rkl rouhittua maustepippuria
Rullaa silakkafileet voideltuun uunivuokaan. Hienonna sipuli tai purjo ja levitä silppu silakkarullien päälle. Silppua pinnalle tilli.
Sekoita keskenään liemen aineet ja kaada liemi vuokaan silakkarullien päälle.
Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia. Tarjoa lämpiminä tai kylminä.
(Lähde: Riitta Pojanluoma "Perinnemakuja maakunnista")
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti