maanantai 25. heinäkuuta 2011

Grillatut ahvenet


Ainaisen lohen sijaan tuhlailin kalatiskiltä ahvenfileitä. Ajatuksissa pyöri lukemani Glorian Ruoka&viini -lehden ohje täytetyistä ahvenista. Muistelin reseptissä olleen ainakin oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja sekä rucolaa. Ne osui nappiin, mutta muutoin sovelsin alkuperäistä ohjetta reilusti.

GRILLIAHVENET

ahvenfileitä
hapankorppuja
maitoa
villirucolaa
aurinkokuivattuja tomaatteja
oliiveja
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Pehmitä hapankorppuja maitotilkalla ja murskaa niitä pienemmiksi. Lisää joukkoon pilkottua rucolaa, tomaatteja sekä oliiveja. Lorauta joukkoon hieman oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lado ahvenfileet folion päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä päällistä kauttaaltaan fileille ja sulje folio nyytiksi. Grillaa kypsäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti