lauantai 8. tammikuuta 2011

Menneitä ja tulevia kujeita

Kuten ainakin parissa muussa blogissa, niin myös täällä Pikku Leijonan huushollissa voisin hieman vilkaista menneeseen vuoteen sekä listata tulevaa. Ehkä muutama lupauskin näin uuden vuoden kunniaksi olisi paikallaan, vaikken niitä noin muuten elämässä ole ottanut tavaksi tehdä. Ruokablogissa kaikki voi olla toisin :)

Tästä puuhasta tulee mieleen firmojen pikkujoulut ja se hetki, kun pomo kilistelee alkujuomalasia ja pitää puheen: mitä kuluva vuosi on pitänyt sisällään ja mitä näkymiä tarjoilee tuleva. Minä kilistelen nyt tätä aamukahvimukia täällä ja teen puheen sijasta lyhyen listauksen :)

VUOSI 2010

- Aivan mahtavuutta ollut tämä bloggailu! Täysin uusi maailma avautunut blogin myötä, puhumattakaan uusista ihmisistä, joita saanut tavata.
- Ruuanlaitto on alkanut kiinnostamaan ja sen myötä tullut hieman tutummaksi. Jotain jo oppinutkin keittiön puolella.
- Valokuvausta on tullut harrastettua enemmän kuin muina vuosina.

VUOSI 2011

- Lupaukseksi voitaisiin luokitella tämä: pyrimme saamaan ruokalaskua pienemmäksi ilman että ravinnon laatu kärsii. Ennenkään ei olla paljon eineksiä osteltu, mutta kotona tehdyn suosiminen kaikessa ruuanlaitossa voisi olla yksi keino pienentää ruokamenoja.
- Pyrin edelleen jatkamaan rohkeasti kokkailun opettelua ja uusiin ruokalajeihin ja raaka-aineisiin tutustumista. Eritoten erilaisten lihojen käsittelyä itse voisi lisätä.
- Aion jatkaa bloggaamista ja toivon totisesti, että innostus säilyy vähintään viime vuoden tasolla.


Näin lunkisti vaihtui Pikku Leijonan vuosi :)

4 kommenttia:

 1. Onpa Pikkuleijonalla ihanainen tassutin :) Bloggailu on siitä kivaa, että tulee testailtua kaikkea oudompaakin, kun ennen on ehkä tullut aina vaan laitettua niitä perus samoja ruokia aina. Tuo ruokalaskun pienentäminen on kyllä hyvä lupaus. Minulla se voisi olla, että opettelisin tekemään ruokaa sopivan määrän, ettei koskaan joutuisi mitään heittämään pois. Nyt nimittäin en tuota taitoa oikein osaa vaan keittelen aina liikaa :/

  Vilkasta bloggailujatkoa!

  VastaaPoista
 2. Haasteellista tulee olemaan toi ruokalaskun pienentäminen, eikä se oikein muutoin taida onnistuakaan kuin eineksiä ja herkkuja rajoittamalla. Miks kaikki terveellinen (varsinkin he-vi osaston jutut) on niin kalliita, suututtaa oikein. Ja joskus on vaan helpompi vähän suoristaa mutkia ja ostaa valmista tai puolivalmista kaupasta..

  Itsekin usein aika hyvänkokoisia satseja teen ruokaa, silloin osa menee pakastimeen. Sitten vaan on muistettava myös ottaa niitä ruokia poiskin sieltä, eikä aina vaan tehdä uutta ;)

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä kirvelee ainakin näin talvella ne kalliit hevit. Esim. kukkakaali!!! OMG miten kallista! :/ ja söisin vaikka pelkästään sitä kun se on niin hyvää, mutta ei kertakaikkiaan lompakko kestä sitä ostaa :(

  Mulla käy just niin, että ne pakastetut ruuat aina jää sinne pakastimeen :/ Unohtuu ihan täysin. Pitäis laittaa pakastimen kylkeen lista mitä siellä on ja aina lisäillä ja poistaa kun tekee sisältöön muutoksia :)

  VastaaPoista
 4. Nuuhkaisu "hössön" tassua tainnuttaa...

  VastaaPoista