lauantai 22. tammikuuta 2011

Soijarouhepihvit


Puolen valtakunnan keittiössä on soijarouhepihvejä tehty useaan otteeseen siitä lähtien, kun oivalsin ylipäätään kyseisen rouheen ja sen käytön. Nämä tämän kertaiset ovat hiukan eri tyylillä tehty, mutta kuitenkin mielestäni sen verran onnistuneet, että laitan ohjeen tänne blogiin.

SOIJAROUHEPIHVIT

3 dl soijarouhetta
1 1/2 dl vettä
1/2 prk Creme bonjour cuisine mustapippuria
1 kananmuna
n. 1 dl juustoraastetta
2 kevätsipulia varsineen
jauhelihamaustetta

Turvota soijarouhe vedessä ja sekoita hyvin. Lisää ja sekoita muut ainekset turvonneen rouheen joukkoon. Tee taikinasta pihvejä uunipellille ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Näiden tekeminen ei juuri poikkea normityylisten jauhelihapihvien paistosta. Ja rakenne sekä taikinan muokattavuus ovat mielestäni samaa luokkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti