
Ohje menee näin:
400g keräkaalia
2 porkkanaa
omenaa
5dl vettä
1dl väkiviinaetikkaa
sokeria ja suolaa
1dl majoneesia
mustapippuria myllystä
Suikaloi kaali, omena ja porkkana hienoksi. Hienonna sipuli ja lisää joukkoon. Kiehauta vesi, lisää etikka sekä hieman sokeria ja suolaa maun mukaan. Anna liemen jäähtyä ja kaada salaatin päälle.
Sekoita salaatti hyvin ja anna maustua yön yli jääkaapissa. Siivilöi neste pois seuraavana päivänä ja lisää majoneesi ja mausta.
Reseptissä tosiaan oli vähän hämminkiä tuon sipulin suhteen, raaka-aineluettelossa sitä ei ollut mutta tekstiosiossa se mainitaan. Itse jätin sen pois.
Kaalisalaatti päätyi ensimmäiseksi välipalasämpylän väliin kera grillatun broilerin.
Toimii! :)
VastaaPoistaJes!! Kiva kuulla :)
VastaaPoistaTätä ohjetta on käyty jo monesti täällä lukemassa. Tänään taas hamppareiden kanssa coleslawia tarjolla :)
VastaaPoistaHieno juttu, että mieluisa resepti on löytynyt. Kaalisalaattikausi on itselläkin tälle vuodelle korkattu ja edelleenkin se maistuu hitokseen hyvältä. Kiitti kommentista Hanna :)
VastaaPoistaTämä on paras Coleslaw -ohje! Tätä taas mökille rosvopaistin kanssa nyt juhannuksena :)
VastaaPoistaHetken kesti ennenkuin hoksasin yhdistää nimen ja ihmisen, mukava kun kommentoit :) Oijoi, rosvopaistin kyljessä tätä coleslawta.. Kuulostaa siltä, että on täytynyt olla hurjan hyvää.
VastaaPoistaRoskiin meni.En tee enää.
VastaaPoistaSain salattia Kuutsalossa kyläillessä mökillä. Olihan taivaallista!!!!! En enää koskaan osta valmista. Valmistan tätä huomiseksi itelle ja lapsille ja lapsenlapsilleni. Hyvää on!!!
VastaaPoista