keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Pikkujoulut blogikamujen kesken osa 2.

Kuten edellisessä postauksessa totesinkin, useat yritykset olivat lähettäneet
Henskikselle ja Makuturistille (Fazerin tuotteet) erilaisia tuotteita ja esitteitä. Suuri kiitos kummallekin aktiivisuudesta! Olo oli kuin jouluna, niin paljon kaikkea ihanuuksia kotiinviemisinä saimme. Tässä tuotteet kuvattuina järjestyksessä, jossa ei ole päätä ei häntää (pakko oli levitellä kaikki olohuoneen matolle, pöydällä olisi tullut niin ahdasta).

Raisiolta Sunnuntain kakku- ja muffinssimixit sekäTorinon ohrahelmiä ja Sunnuntain täysjyvävehnäjauhoja sekä esitteet.Santa Marialta piparkakkumaustetta, luomukardemummaa ja BBQ-marinadia sekä esite.


Ullan Unelmalta koristeluvälineet. Nämä nähdessämme suunniteltiinkin seuraavan blogimiitin teemaksi koristeiden teko -kurssia! ;)Heirolilta koristelusetti ja Iloleipurilta kakku- ja vihannestikut sekä silikonisetti. Esite (tai oikeastaan Kerma-reseptilehti) Valiolta.Fazerilta Suklainen keittiö -esite ja silikoninen kaavin.Dansukkerilta iso pino esitteitä ja Kotilieden seinäkalenteri.

Dr. Oetkerilta sokerimassaa, pehmeitä kultahelmiä ja liivatelehtiä.Confetilta sekä Bake and Partylta söpöt paketit , jotka sisältivät piparkakkumuotin, cupcake party packin ja 10 euron lahjakortin (Confetti) ja candy canen, piparkakkumuotin ja muffinivuokia (Bake and Party).Myöskin Pikku leijona oli aivan pyörällä päästään tavaramäärän keskellä. Sekä vähän pettynyt, ettei lahjaröykkiöstä paljastunut yhtään koiranluuta ;)Kaiken kaikkiaan aivan mahtavat Pikkujoulut! Kiitos teille kaikille, ootta niin ihania :) Ja erityiskiitokset Vallan Makeeta -bloggaajalle paikan järjestämisestä.

PS. Kattavampaa esittelyä meidän kemuista ja mm. siellä Henskiksen järkkäämästä aivan huipusta tietovisasta
Henskiksen blogissa. Allekirjoittaneelta toi tietovisa meni yllättävän hyvin, korkeimman pistemäärän ansiosta sainkin sitten extratuotteita palkinnoksi! Tämän vuoksi joissakin kuvissa tuotteita on tuplamäärä. Olipa kerrassaan voittajaolo, vaikka täytyy tunnustaa, että suurin osa vastauksista oli hyviä arvauksia ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea näitä postauksia noista pikkujouluista, kun oli niin kivaa :) tulee aina hyvälle tuulelle! Pitäis oikeesti keksiä jotain koristelukurssia, kun minä ainakin olen ihan pölkky niissä hommissa :)

    VastaaPoista
  2. Todellakin sormet syyhyää päästä kokeilemaan... Kaikkein kiinnostunein elintarvikkeista mä varmaan olen noista ohrahelmistä ja täysjyvävehnäjauhoista. Se sokerimassa lähinnä hirvittää :D

    VastaaPoista