- Henskiksen hekumalliset herkut
- Katiskattaren keittiö
- Makuturisti ja
- Vallan makeeta.

Tarjolla oli mm. kaneli-keksejä, vadelma-piparminttumuffineita, aurajuusto- ja parmesaanijuustopipareita, erilaisia suolaisia pasteijoita, couscoussalaattia sekä riisimurotryffeleitä. Omat suosikkini olivat suolaisista aura-piparkakut ja makeista ehdottomasti Yhteishyvän ruokalehden ohjeella tehdyt riisimurotryffelit. Jälkimmäisiä täytyy kokeilla kotikeittiössäkin :)
Syötävien kanssa tarjolla oli sekä glögiä että kahvia. Samalla kun herkuteltiin vaihdettiin kuulumiset ristiin rastiin. Useampi tunti siinä vierähti taas aivan huomaamatta :)
Kuten aikaisemminkin, ei tälläkään kertaa lähdetty kotiin tyhjin käsin. Mikä yllätys olikaan kuulla, että Henskis ja Makuturisti olivat pyytäneet eri yrityksiltä tuotenäytteitä. Niistä lisää seuraavassa postauksessa..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti