tiistai 7. joulukuuta 2010

Pikkujoulut blogikamujen kesken osa 1.

Viime lauantaina kokoonnuttiin porukalla viettämään pikkujouluja :) Nyyttikestiperiaatteella tuotiin kukin mitäkin ja voi ettien että taas sitä herkkujen määrää! Oli suolaista ja makeaa leipomusta jos jonkinlaista. Muut olivat ennen herkuttelua käyneet kiertelemässä paikallisilla joulumarkkinoilla. Itse en työkiireiltäni sinne päässyt, mikä harmitti kovasti, jokavuotinen joulunodotukseen liittyvä traditio kun nuo markkinat ovat olleet. Harmitus kaikkosi pian kuitenkin pikkujouluihin saavuttua, sen verran lystiä oli nähdä tutut bloggaajat pitkästä aikaa! Mukana menossa olivat näiden blogien pitäjät:

- Henskiksen hekumalliset herkut
- Katiskattaren keittiö
- Makuturisti ja
- Vallan makeeta.Tarjolla oli mm. kaneli-keksejä, vadelma-piparminttumuffineita, aurajuusto- ja parmesaanijuustopipareita, erilaisia suolaisia pasteijoita, couscoussalaattia sekä riisimurotryffeleitä. Omat suosikkini olivat suolaisista aura-piparkakut ja makeista ehdottomasti Yhteishyvän ruokalehden ohjeella tehdyt riisimurotryffelit. Jälkimmäisiä täytyy kokeilla kotikeittiössäkin :)

Syötävien kanssa tarjolla oli sekä glögiä että kahvia. Samalla kun herkuteltiin vaihdettiin kuulumiset ristiin rastiin. Useampi tunti siinä vierähti taas aivan huomaamatta :)

Kuten aikaisemminkin, ei tälläkään kertaa lähdetty kotiin tyhjin käsin. Mikä yllätys olikaan kuulla, että Henskis ja Makuturisti olivat pyytäneet eri yrityksiltä tuotenäytteitä. Niistä lisää seuraavassa postauksessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti