lauantai 8. lokakuuta 2011

Valkoviinissä haudutettua broileria


Runkoa tähän pääruokaan otin Santa-Marin Mauste-elämyksiä -kirjasta, jonka on toimittanut Oy Gustav Paulig Ab/Eija Laakso. Pikku muutoksia tein ohjeeseen, muun muassa wokkivihannekset korvasin sipulilla, paprikalla ja kirsikkatomaateilla.

VALKOPIPPURIT VIIHTYVÄT BROILERIN VIINILIEMESSÄ

4 annosta

1 sipuli
1 iso valkosipulinkynsi
öljyä paistamiseen
4 kpl broilerin rintafileitä
1 paprika
kirsikkatomaatteja

Liemi:
5 dl kanalientä
1 dl valkoviiniä
10 kpl kokonaisia valkopippureita
1 tl salviaa
2 tl rosmariinia
ripaus suolaa

Lohko sipulit ja paprika. Kuullota ne pehmeäksi öljytilkassa pannulla. Lisää liemenainekset sekä broilerin fileet. Anna kiehua miedolla lämmöllä 30 minuuttia.

Tarkista liemen maku ja lisää kirsikkatomaatit sekaan. Kypsytä vielä hetken, että kirsikkatomaatit hieman pehmenevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti