perjantai 11. marraskuuta 2011

Sitrus-sipulisalaatti


Ruokablogeja selaillessa silloin tällöin osuu sellaisen reseptin kohdalle, johon kaikki ainekset löytyvät kotoa. Tämän sitrus-sipulisalaatin kohdalla kävi näin, mitä nyt punasipulin jouduin vaihtamaan salottisipuleihin. Sikälikin outo sattuma, kun varsinkaan appelsiinit eivät kuulu meidän keittiön "vakioarsenaaliin".

Tämän pirteän salaatin ohje löytyi Mausteinen Manteli -blogista. Itse tein salaatin valmiiksi illalla, joten maut saivat tekeytyä jääkaapissa yön yli. Salaatin kylkeen paistoin marinoituja tofusiivuja.


SITRUS-SIPULISALAATTI

1 appelsiini
1 tomaatti
salottisipuleita
oliiviöljyä
balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
ripaus sokeria
vihreitä oliiveja

Kuori ja viipaloi appelsiini ja leikkaa tomaatti siivuiksi. Kuullota sipuleita öljyssä pannulla. Kokoa ainekset limittäin vuorotellen ja mausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti