lauantai 26. marraskuuta 2011

Lantturieskat


Innostus tähän ruokakokeiluun lähti luettuani Kulinaarimuruja -blogia. Mainittakoon myös, että alunperin kunnia reseptistä kuuluu Ruokahommien Jannalle. Eipä suotta nämä kaksi bloggaajaa hehkuttaneet, silkkaa mahtavuuttahan nämä lanttuiset rieskat ovat. Eläköön kotimaiset juurekset, sanon minä.

LANTTURIESKAT

300 g lanttua
1 dl maitoa
munan
1½ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 rkl voisulaa

Keitä pieneksi pilkottu lanttu vedessä pehmeäksi ja soseuta. Lisää loput ainekset ja sekoita löysäksi taikinaksi. Levitä rieskat leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 250 asteessa 15-20 minuuttia.


Pitkään aikaan ei blogin maskotti, Pikku Leijona, ole vilahtanutkaan täällä. Tilanne korjautuu tällä viime sunnuntaina otetulla poseerauskuvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti