tiistai 23. helmikuuta 2010

Salami-juuressosekeitto ja coleslaw

Tämän illan ruuassa hyödynnettiin eilisen jämiä, eli juuresmuussista tehtailtiin maukasta keittoa lisäämällä hieman vettä, paprika-sipulisulatejuustoa ja salamisuikaleita. Mausteeksi suolaa ja pippurisekoitusta, jota Pikku Leijonan Isäntä äityi hieman liian isolla kädellä ropsauttamaan. Näin ollen keitto oli maultaan oikein särmikäs, juuri sellainen tuhti talvipäivän soppa :)

Lisukkeena pestosämpylöiden lisäksi oli kaalisalaattia, johon tuli kaalia ja porkkanaa raasteena, sekä kastikkeena majoneesia ja ranskankermaa molempia yhtä paljon + mausteet sokeri, suola ja mustapippuri. Tarkempia mittoja ei tullut pantua muistiin, majoneesia ja ranskankermaa oli n. 2 - 3 rkl kumpaakin ja mausteet meni ihan suutuntumalla. Todella tarkkaa ja tieteellistä puuhaa tämän keittiön kokkailut ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti