maanantai 22. helmikuuta 2010

Paistettua kuhaa ja juuressosetta

Viikonloppuna sain vanhemmiltani kuhafileitä kotiinviemisiksi. Luvassa maanantai-illan evääksi oli siis kunnon gourmeeta :) Osa fileistä tehtiin Hellapoliisin reseptin mukaan, ja osa ihan vaan suolalla ja pippurilla maustaen paistettuna. Hyvää oli kummankin tavan mukaan tehtynä!

Pestokuhafileet siveltiin ensin vihreällä pestolla, minkä jälkeen ne kastettiin kananmunassa ja lopuksi pyöriteltiin mustapippurilla ja suolalla maustetussa korppujauhossa. Leivityksen jälkeen fileet paistetaan molemminpuolin pannulla ja pian helppo kalaruoka on valmis. Lisukkeena oli keitettyä perunaa, porkkanaa, lanttua, palsternakkaa ja sipulia, jotka oli muussattu soseeksi.



Pikku Leijona sai tyytyä rouskuttelemaan omaa luutansa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti