torstai 9. kesäkuuta 2011
Hellepäivän sekalainen salaattilounas
Tämä helteinen viikko on mennyt hyvinkin salaattilinjalla. Kätevää on kypsentää isompi satsi esimerkiksi lohta tai kanaa ja lisätä sitä sitten salaatin kylkeen. Maistuu paremmin kuumalla kelillä kuin lämmin ruoka ja kuitenkin pitää nälän pitkään poissa.
Salaatit ovat helposti varioitavissa. Parhaat luomuksethan tuntuvat syntyvän melko ex tempore aukaisemalla jääkaapin oven ja ideoimalla salaatin sieltä löytyvistä aineksista. Tällä menetelmällä kehkeytyi tämä hyvin värikäs lautanen.
LOUNASSALAATTI
tomaatti-tuorejuustomunakasta
kypsennettyä vihreätä parsaa
cantaloupemelonia
keltaista tomaattia
paprikatäytteisiä oliiveja
jäävuorisalaattia
oliiviöljyä
sitruunamehua
mustapippuria
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti