tiistai 18. toukokuuta 2010

Grillikesä 2010 avattu

Olihan tuo jo aikakin :) Viikonloppuna sai nauttia helteestä pitkän ja kylmän talven (keväänkin) jälkeen, joten olihan sitä herkuteltava grillipöperöillä. Olimme vanhempieni luona viikonlopun vietossa ja porukalla kehiteltiin ruokailut. Ajatus sisätiloissa kokkailulle ei oikein niillä lämpölukemilla muutenkaan napannut. Oikein mainiosti tämän vuoden grillailut saivat alkunsa, tarjolla oli makkaravartaita ja kalapuolta edusti lohifile, niin grillattuna kuin savustettunakin. Tässä makkaravartaat ennen grillausta:



Vartaissa "perus-campingia", Tapolan tulikeppiä ja Juusto-Moosesta. Väriä antamassa paprika, kirsikkatomaatti, herkkusienet, halloumijuusto ja kesäkurpitsa.

Tässä kuvassa grillin antimet:



Savulohen valmistus pöntössä onnistui yli odotusten, on se vaan niin erimakuista kuin muuten valmistettuna. Tätä tehtaillaan varmasti uudelleen :)



Huh, miten ihana keli on ollutkin, nyt se kesä vihdoin saapui! Ei paljoa raaski sisätiloissa vietellä aikaa tällaisina päivinä. Bloggaillaan kattavammin sitten sadepäivinä :)

1 kommentti:

  1. Ihanan näköinen annos! Varsinkin vartaat näyttävät terveellisen herkullisilta! T: Sirpa

    VastaaPoista