maanantai 15. elokuuta 2011

Pistaasihunajajogurtti


Pistaasipähkinät, jogurtti ja hunaja ne yhteen soppii! Ideasta yhdistää nämä raaka-aineet kiitos kuuluu Chez Jasulle. Meillä tämä helposti valmistettava herkku toimi jälkiruokana. Suosittelen, maut tosiaan käyvät hyvin yksiin.

PISTAASIHUNAJAJOGURTTI

pistaasipähkinöitä kuorittuina ja lohkottuina
juoksevaa hunajaa
turkkilaista jogurttia

Kuori pähkinät ja lohko niitä halutessasi pienemmiksi. Laita pähkinöitä jälkiruokakulhon tai lasin pohjalle ja valuta hunajaa sekaan. Lisää jogurttia näiden päälle ja nauti.

Mitään määriä en arvioi tähän ohjeeseen, meillä jokainen sai annostella omat annokset makunsa mukaan.

2 kommenttia:

  1. Nami!!! Pistaasipähkinät on ihan nameja. Pitää testata. =)

    VastaaPoista
  2. Kyllä kannattaa! Maailman helpoin tehdä ja noi maut sopii niin hyvin yksiin :)

    VastaaPoista