maanantai 15. elokuuta 2011
Pistaasihunajajogurtti
Pistaasipähkinät, jogurtti ja hunaja ne yhteen soppii! Ideasta yhdistää nämä raaka-aineet kiitos kuuluu Chez Jasulle. Meillä tämä helposti valmistettava herkku toimi jälkiruokana. Suosittelen, maut tosiaan käyvät hyvin yksiin.
PISTAASIHUNAJAJOGURTTI
pistaasipähkinöitä kuorittuina ja lohkottuina
juoksevaa hunajaa
turkkilaista jogurttia
Kuori pähkinät ja lohko niitä halutessasi pienemmiksi. Laita pähkinöitä jälkiruokakulhon tai lasin pohjalle ja valuta hunajaa sekaan. Lisää jogurttia näiden päälle ja nauti.
Mitään määriä en arvioi tähän ohjeeseen, meillä jokainen sai annostella omat annokset makunsa mukaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nami!!! Pistaasipähkinät on ihan nameja. Pitää testata. =)
VastaaPoistaKyllä kannattaa! Maailman helpoin tehdä ja noi maut sopii niin hyvin yksiin :)
VastaaPoista