maanantai 21. helmikuuta 2011

Lohikeitto


LOHIKEITTO

noin 500g lämminsavulohta
1 kaskinauris
3 juuripersiljaa
2 pientä sipulia
tilliä
maustepippuria
kalamaustetta
kermaa

Kuori ja lohko juurekset ja sipulit ja keitä vedessä. Lisää mausteet, lohi paloiteltuna ja kermaa juuresten ollessa jo kypsiä. Anna kattilan olla vielä sen aikaa liedellä, että ainekset lämpenevät. Lisää lopuksi tilli.

Kuta kuinkin näin keiton tein, omasta päästä koko homma alusta loppuun, tiedä sitten kuinka olisi pitänyt tai kannattanut tehdä. Hyvää soppaa joka tapauksessa! Alunperin tämän olisi pitänyt olla madekeitto, mutta kalatiskillä ei juuri sinä päivänä ollut madetta myynnissä, kun minä kävin kaupassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti