lauantai 9. elokuuta 2014

Jäätelökesä 2014 osa II



Ensin tehtailin mehujäitä, nyt innostuin banaanijätskistä. Vanha, mutta todella toimiva juttu. Mielestäni kuumilla keleillä banaanien (ainakin osan) oikea säilytyspaikka on pakastin, silloin ne voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

Löytyyköhän maanpäältä helpompaa ohjetta omatekoisen jäätelön tekoon?

Itse yleensä teen banskupehmiksen kahdestä jäisestä banaanista ja lorauksesta kookos- tai tavallista kermaa. Massaan lisään sen hetkisiä mielilisukkeita, tällä kertaa se oli suklaarouhe.


BANAANI-SUKLAAJÄÄTELÖ

2 jäistä banaania
vajaa dl kookoskermaa
muutama pala tummaa suklaata rouheena

Pilko jäiset banaanit tehosekoittimeen ja lorauta kermaa perään. Aja sileäksi massaksi, tai sen voi toki jättää muhkuraisemmaksi jos tykkää sattumista.

Kaada jäätelö säilytysastiaan, lisää lisukkeet ja sekoita. Syö heti tai laita takaisin pakastimeen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti