Viime kesän jätskikokeilu oli aivan ihana laku-suklaajäde, nyt näillä helteillä ensimmäisenä testiin pääsivät omatekoiset mehujäät. Makuna ananas-mansikka.
Mehujäiden makuvaihtoehtoja on miljoona. Oikeastaan mikä vaan soseutuva suosikkihedelmä tai -marja sopii jäädytettäväksi. Jogurttimehujäitäkin pystyy tekemään. Ei tämän helppotekoisempaa viilennysherkkua ole olemassakaan!
Kiitokset muuten äidilleni näiden melkein-jo-retroksi lueteltavien mehujäämuottien säästämisestä, nyt ne pääsivät taas käyttöön. Lie ysäriä nämä Tupperwaren söpöliinit?
ANANAS-MANSIKKAMEHUJÄÄT
noin 8 kappaletta
1/2 tuoreesta ananaksesta
noin 5 dl tuoreita mansikoita
Mittaa mansikat tehosekoittimeen ja aja soseeksi.
Lusikoi mehujäämuotteihin ensin toista sosetta puolet ja sitten toista loput. Pakasta mehujäät, siihen kannattaa varata useita tunteja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti