perjantai 4. toukokuuta 2012

Possuu, papui ja palloi


POSSUCURRY PAVUILLA

400 g possun fileesuikaleita
1 tlk valkopapuja tomaattikastikkeessa
1 tlk kokonaisia tomaatteja
1 tlk kidneypapuja
1 kukkakaali
2 punaista chilipaprikaa
currymaustetta
soijakastiketta
sitruunamehua
sipulijauhetta
valkosipulijauhetta
mustapippuria

Aloita possusuikaleiden kypsennys pannulla. Lisää myöhemmin joukkoon papu- ja tomaattitölkkien sisällöt. Anna kiehua kunnes possusuikaleet ovat kunnolla kypsyneet. Lisää lopuksi pienitty kukkakaali, chilipaprikasilppu ja mausteet. Kypsytä vielä sen verran, että kukkakaalit hieman pehmenevät ja maut tasaantuvat.

"Possu ja pavut löytyivät ruoasta, pallot uudesta pöytäliinasta"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti