maanantai 30. elokuuta 2010

Banaanileipä



Tämän banskukakun ohjeen nappasin Valittujen Palojen toimittamasta Herkutellaan kevyesti -kirjasta, jonka taannoin kirpparilta mukaani poimin. Kivan makuinen ja ehkä tosiaan vähän kevyempi vaihtoehto kahvileiväksi.

1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl grahamjauhoja
3 rkl sokeria
2 tl soodaa
1 tl kanelia
1 tl jauhettua muskottipähkinää
50 g margariinia
2 survottua banaania
1 dl maustamatonta jugurttia
1 kevyesti vatkattu muna
1 tl vanilliinisokeria

Sulata margariini ja lisää siihen sekoittaen banaanit, jugurtti, muna ja vanilliinisokeri. Yhdistä seos kuivien aineiden joukkoon. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun uunivuokaan ja paista n. 180 asteessa n. 40 - 50 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti